Kanske blir mars ungefär så här…

Det gäller att planera sin läsning, men att hålla planeringen är som vanligt inte riktigt lika viktigt.

De här böckerna blir förhoppningsvis lästa i mars:

Först ska jag läsa ut alla halvlästa böcker The abstinence teacher av Tom Perrotta, No och jag av Delphine de Vigan och Grand final i skojarbranschen av Kerstin Ekman.

Sedan vill jag också hinna med Bubblor av Claire Castillon, Min mors tystnad av Lizzie Doron och Little Bee av Chris Cleave.

Korparna av Tomas Bannerhed har stått i hyllan länge. Dags för den kanske? Och för By nightfall av Michael Cunningham.

Har tappat lite i läsningen av ungdomsböcker det senaste och skriver därför upp Flyga högt av Katarina von Bredow, Antiloper av Ester Roxberg och Kasta syra av Monica Zak på listan.

4 reaktioner på ”Kanske blir mars ungefär så här…”

  1. Min mors tystnad och Little Bee har vi gemensamt, jag håller dessutom på att läsa Agaat nu och den är riktigt bra (men 700 sidor) vilket kräver sin koncentration… Bubblor och Drömbokhandeln hoppas jag kommer i min postlåda snart 🙂

  2. Tycker att du ska börja med Korparna bums. Själv läste jag ute den igår (!) och jag hade önskat att den hade ytterligare några kapitel. Fatastiskt bra bok. Grand Final i skojarbranschen tyckte jag var lite svår att komma in i, men den tog sig mot slutet. Själv är jag sugen på No och jag.

    1. Har Grand Final i iPaden och har svårt att få ungarna att släppa den. Annars gillar jag den! Korparna it is!!!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: