Vem är jag? Del 3

Jag kör vidare med boktävlingarna och den här gången är det Hoppas av Åsa Anderberg Strollo som ligger i potten. En riktigt, riktigt bra bok!

Återigen beskrivs en bokkaraktär och din uppgift är att tala om vem det är. Svara i en kommentar och den första som svarar rätt vinner. Lätt som en plätt.

Jag är rätt så väldigt förbannad just nu. Frågan är vad jag ska göra åt saken? Om någon erbjöd sig att döda x skulle jag definitivt uppmuntra till det. Inte bokstavligt, men mitt liv skulle bli enklare då. Jag försöker få honom att förstå att det han gjort inte är okej, men inte ens min bästa kompis förstår mitt beteende. Fy fan för vänner som inte ställer upp när man behöver dem. Fy fan för dem som dömer andra.

 

Lycka till!

 

5 reaktioner på ”Vem är jag? Del 3”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: