9 av 12, check!

Det är bra att själv konstruera läsutmaningar som går ut på att nästan alla böcker jag vill läsa blir en utmaningsbok.  Hence Boktolvan, där jag just läst bok nio av de planerade tolv som ska läsas för att utmaningen ska anses fullgjord.

Det skulle kunna vara så att jag fixar de sista tre redan under semestern i Spanien. Jag har röjt runt bland alla högar och följande tre böcker ligger bra till för att få följa med i väskan:

6 reaktioner på ”9 av 12, check!”

  1. Timmarna är snuskigt bra, både som bok och film. Hör och häpna 🙂

    För mig går det trögare med boktolvan vilket i och för sig inte är konstigt då jag valde författare som jag visste att jag skulle ha svårt att få tag på. Har dock börjat att byta ut vissa namn så jag hinner nog ska du se 🙂

  2. 9 av 12 hos mig också men de tre som är kvar kräver sin kvinna. Inte alls säkert att den blir klar i sommar tolvan… Lycko dig som hat Timmarna att läsa. Den gillade jag!

  3. Härligt! Jag har snart bara 100 böcker på ett år-utmaningen kvar, känns lite trist att det inte räckte längre än så 🙂 Fast genre-utmaningen är ju lite flummig så där går säkert att klämma in lite mer.

  4. Härligt!
    Jag har avverkat exakt hälften av de 12. Fast min boktolva består ju förstås av 13 böcker… Ja, jag är inte orolig. Jag har 4 veckors härlig semesterläsning att se fram emot i augusti.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: