Några ledtrådar till börjorna

Jag publicerade tio inledningsmeningar i söndags och några klurades ut ganska snabbt. Tänkte att jag skulle ge er några ledtrådar så att ni kan klura vidare.

Bok 2 har en svensk författare, men är inte skriven på svenska. Enligt Johanna populär även på spanska.

Till nr 3 finns en författare, men ingen bok. Kom igen nu Vixx, den tar du lätt!

Nummer 5 har typ alla läst. Åsa väldigt nyss.

Nr 6 kommer från ett grannland och Anna gillar författarens böcker.

Jag garanterar att Lyran läst nummer 7 i inbunden version.

Bok nummer 8 är skriven av en svensk kvinna som är författare och journalist. Hon fanns med i Jessicas författarjulkalender.

Nummer 9 är jag nästan säker på att Jessica läste för många år sedan. Finns också som film. En bra sådan.

15 reaktioner på ”Några ledtrådar till börjorna”

  1. Jag är bortrest och hinner varken blogga, eller bloggläsa eller nånting. Mening 3 är så klart ur Lilla huset böckerna, och utan att ha dem tillgängliga får jag väl gissa på… Gyllene år.

  2. Har jag verkligen läst den? Jag klurade redan i söndags över just den meningen, för den är så speciell. Men, jag kan inte för mitt liv komma på vilken bok/författare det skulle vara.

  3. Hjälp, jag är helt hopplös på sådana här utmaningar men nu blir jag ju väldigt nyfiken eftersom jag då kanske har läst nämnda bok 😀

  4. Nej, det var inte rätt. Jag har läst den i inbunden version, men den finns även i pocket. Jag har gillat den. Kan jag dra slutsatsen att jag har recenserat den och att det är en ”ny” bok? Har kollat i min bokhylla, men inget stämmer…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: