Nu börjar det

Det nya läsåret kommer snart att inledas och de två första januariböckerna har anlänt. Två böcker som jag verkligen ser fram emot och som säkerligen kommer att förgylla min jul. Recensioner blir det dock inte förrän i slutet av januari, men det är bara bra om det händer något på bloggen när jag är borta. Det lär inte bli flera inlägg per dag direkt.

Böckerna då?

Att rosta bröd av Roger Rosenblatt och Huvudjägarna av Jo Nesbø, två helt olika böcker med en sak gemensamt. De ska båda recenseras 26 januari.

Nu ska jag bara bli av med min bibliotekshög först innan jag ger mig på dessa nya godingar.

December betyder också att läsåret 2010 ska sammanfattas och analyseras. Många böcker blev det och det lär bli klurigt att få till en korrekt sammanställning.

1 reaktion på ”Nu börjar det”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: