enligt O

Tankar från en bokberoende

Jag rockar tydligen inte

Musik och böcker hör ihop, men mina kunskaper om Rockiga böcker visade sig vara minst sagt mediokra då jag endast skrapade ihop 6 rätt. Testa du också?

Föregående

Ett naturligt stopp

Nästa

Rakt på sak

4 kommentarer

  1. slog dig med ett poäng men det var nog bara tur i gissningarna misstänker jag

  2. 8 av 9 blir det, och då måste man ju skryta lite. 😉 Tabbade mig på en fråga om White Line Fever. I och med att den handlar om allas vår älskade (hmm, nåja) Lemmy från Motörhead antog jag ohämmat att titeln syftade på kokainrus. Rätt svar var tydligen den där känslan man kan få av att de vita strecken på vägen flyter ihop till ett.

    Tur att man inte är fördomsfull. 😛

    • Var lika fördomsfull både på den och andra frågor, men visst är det ett ganska kul uttryck?!

      • Helt klart! Fast om det finns fler som oss bör man nog undvika att använda den i vissa sammanhang om man inte vill riskera att stämplas som knarkare Lemmy-style.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: