Jag rockar tydligen inte

Musik och böcker hör ihop, men mina kunskaper om Rockiga böcker visade sig vara minst sagt mediokra då jag endast skrapade ihop 6 rätt. Testa du också?

4 reaktioner på ”Jag rockar tydligen inte”

  1. 8 av 9 blir det, och då måste man ju skryta lite. 😉 Tabbade mig på en fråga om White Line Fever. I och med att den handlar om allas vår älskade (hmm, nåja) Lemmy från Motörhead antog jag ohämmat att titeln syftade på kokainrus. Rätt svar var tydligen den där känslan man kan få av att de vita strecken på vägen flyter ihop till ett.

    Tur att man inte är fördomsfull. 😛

      1. Helt klart! Fast om det finns fler som oss bör man nog undvika att använda den i vissa sammanhang om man inte vill riskera att stämplas som knarkare Lemmy-style.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: