Tillfälligt avbrott

Efter två månader med ganska gott läsflyt och framför allt en levande läslust har jag nu tappat läsningen totalt. I mars har jag bara lyckats läsa ut en bok hittills, men påbörjat hur många som helst. Ingenting får mig att fastna och ingenting får mig heller att längta efter att läsa. För någon som har läsningen som en naturligt del av sin dagliga rutin är detta ingenting som kan viftas bort.

Nu behöver jag tips på bra, lättsamma böcker som bara tar några sidor att komma in i och är tillräckligt tjocka för att hålla ett tag, men inte så tjocka att det känns omöjligt att läsa ut dem.

Vad ska jag läsa?

 

Photo by Erik-Jan Leusink on Unsplash

14 reaktioner på ”Tillfälligt avbrott”

  1. Har du läst Eileen Changs Ett halvt liv av kärlek? Den är ju ingen superlättsmält bok, men jag tyckte jag kom in i den direkt och ville läsa vidare. Den är på 400 sidor också.

    1. Den lockar, men tillhör kategorin ”tänkomjagförstörläsningenförattminhjärnaintefunkar”. Kanske ska våga ändå?!

  2. Åh, den vidriga, vidriga känslan!

    Dimma av Ragnar Jónasson. Fyrvaktarens dotter av Hazel Gaynor. Häxorna av Elisabeth Östnäs.

  3. Prova Om det inte vore för dig av Delphine de Vigan! Jag fastnade direkt och njöt lagom länge (188 sidor) av en underbar liten bok. Lycka till!

  4. Cara Hunter är mitt senaste tips till alla. Den första var väl si så där, men den andra och framför allt tredje är jag helt såld på!

  5. Jag satte mig precis med Anna Hopes ”Förväntan” och läste första 45 sidorna i ett svep. Nu vet jag inte om det kommer bli vare sig bra eller lättsmält fortsättningsvis men jag har förhoppningar.

  6. Nu gäller det att hamstra böcker inför ett möjligt stängande av biblioteken!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: