52 bra saker: En ledig dag

I år jobbar jag 80% och har en ledig dag på onsdagar. Ofta finns det mycket att göra i vår nu mötesfyllda vardag, men i dag är det faktiskt ganska så lugnt. Fåglarna kvittrar utanför och jag känner mig faktiskt lite piggare än jag gjort de senaste veckorna när den massiva vårtröttheten haft mig i sitt grepp.

Den här onsdagen är dessutom den sista lediga dagen på ett bra tag, då de närmaste veckorna blir intensiva. Jag tänker utnyttja den till max och parkera mig i läsfåtöljen med en bok. Månadens lässtatistik är ganska medioker och Goodreads meddelar mig att jag ligger efter i årets läsutmaning.

Dags att koka en balja te och sätta igång. Idag planerar jag att läsa ut Look at me av Mareike Krügel, som jag har ca 50 sidor kvar av och sedan ge mig vidare i slatthögen med halvlästa böcker.

5 reaktioner på ”52 bra saker: En ledig dag”

    1. Två slattar blev lästa idag. Har en tendens att börja på bok efter bok när jag är stressad och tyvärr inte slutföra dem.

  1. Jobbar man 80% så är det mycket klokt att ta just onsdagen ledigt, då får man ju klämdagar både före och efter!

    1. Jag tycker att det är klart bästa dagen att vara ledig! I år blir det extra bra i maj/juni dessutom med två två-dagarveckor i rad.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: