Lugnet före stormen

images

Ikväll smäller det då Bokmässan inleds för min del med invigningsmingel. Efter en vecka med vab och egen begynnande förkylning (som nu verkar ha motats bort) är jag rätt seg, men också laddad. Fyra intensiva mässdagar väntar och jag ser fram emot seminarier, mingel, middagar och allt som hör Bokmässan till.

Extra nöjd är jag faktiskt med att jag hunnit läsa flera av de böcker jag planerat att läsa, då jag faktiskt lyckats följa planeringen. Inte ofta det händer. Sedan finns det självklart en massa böcker jag inte hunnit läsa, men det är inte direkt oväntat.

Läs gärna inläggen om:

Allt detta går över av Milena Busquets

Jag är Kina av Xiaolu Guo

Vad gör man inte av Maja Hjertzell

Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri, som vi också diskuterat på Kulturkollo.

 

Här finns en lista på seminarier jag gärna går på. Vis av erfarenhet vet jag dock att jag brukar ta lita andra vägar än planerat, men det brukar bli bra.

Eftersom Kulturkollo samarbetar med Bokmässan i år kommer jag att blogga en del där också. Jag använder också Kulturkollos instagram men twittrar gör jag från mitt privata konto @LindaOde

Du kommer också att hitta mig eller någon av de andra kulturkollarna i bokbloggarrummet R3. Kom gärna dit och säg hej och ladda batterierna såväl bokstavligt som bildligt.

Nu återstår bara att göra viktiga saker som att tvätta det sista, färga håret och måla naglarna. Borde kanske göra dem bokmässe- och kulturtantslila.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: