Fyra år med enligt O

Jag började blogga i januari 2009, men det var den 24 juli 2010 som jag flyttade hit till egen domän under namnet enligt O. Idag fyller bloggen fyra år.

Det har varit fyra lärorika och otroligt roliga år. Litteraturvetenskap i all ära, där har jag en antal poäng, men frågan är om bokbloggarvärlden inte är minst lika lärorik. Jag har hamnat i ett litterärt sammanhang som jag aldrig kunnat drömma om.

Tack till alla som läst och kommenterat. Och tack till alla som förser mig med boktips och läsning. Ni gör mitt liv rikare.

 

Photo by Mike Meeks on Unsplash

13 reaktioner på ”Fyra år med enligt O”

  1. Stort grattis till dig, bloggen och oss som får läsa! Åren går fort, mitt femårsjubileum är om bara några ynka dagar, känns smått ofattbart – men så kul vi haft och kommer att ha 🙂

  2. Grattis till fyraårsjubiléet!

    Jag firar jubileum om en vecka – men femton år… det är inte klokt.

  3. Grattis! Måste tillägga att jag gillar layouten på din blogg. Den är pigg och läsvänlig.

  4. Jag har bara hängt med ett kort tag av de fem åren, men jag måste säga att jag är imponerad över hur du skriver och den höga takten du levererar intressanta boktips. Tack och skål för fem år till!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: