Temtrio – Kulturgrejer

tematrio

Lyran vill att vi berättar om andra kulturella inslag än litteratur som vi ägnar oss åt och jag inser att jag just nu främst gör det i teorin. Min trio består därför av tre kulturgrejer jag skulle vilja ägna mig mer åt.

1. Jag går alldeles för sällan på teater, men när jag gör det undrar jag alltid varför jag inte gör det oftare. Senast såg jag Doktor Glas med Bokbubblarna, men dessförinnan var det länge sedan. Film är det lika dåligt med, men två filmer på GIFF blev det i alla fall i vintras.

2. Däremot har vi faktiskt kommit iväg på lite fler konserter än på många år, vilket inte varit så svårt då det varit nästan tomt på den fronten länge. Näst på tur står Håkan Hellström som spelar på Ullevi (nya, fast gamla) den 7e juni.

3. Fotoutsställningar gillar jag skarpt. Tyvärr hann vi inte med någon tur till Fotogafiska sist, men annars brukar jag försöka hinna med ett besök då jag är i huvudstaden. Annars är Hasselblands center här fint, om än några storlekar mindre och jag skulle gärna se Jens Assurs utställning Africa is a great country på Världskulturmuseet.

5 reaktioner på ”Temtrio – Kulturgrejer”

  1. Fotografiska har inte blivit av än även om jag varit jättesugen. Får se om det kan bli en tur till Stockholm och dit i sommar.

  2. ”Africa is a great country” är en utställning jag gillade, lagom liten, och utställningens titel är också väldigt klyftig. Vissa av fotografierna är verkligen hisnande.

    1. Gillar verkligen titeln! Kanske går det att ta med grabbarna O om det inte är en så stor utställning. Får se vad vi hinner med nu under lovet.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: