Det som började så bra

IMG_1(3)

De två första böcker i GP:s bokcirkel var så himla bra. Sedan kom Enquist som jag inte gillade, men ändå är glad att jag läst och nu kommer Lars Kepler. Jag har läst Hypnotisören den första boken i serien om Joona Linna, men tyckte att den var onödigt våldsam och rätt illa skriven. Det märktes verkligen att boken har två författare och jag tyckte inte att den fick något flyt. Sandmannen som vi ska läsa är fjärde boken i serien och jag tänker läsa den med öppna sinnen. Förhoppningsvis flyter språket på bättre nu när paret Ahndoril skrivit ihop sig lite. För Lars Kepler är ju en pseudonym där två smala författare nått topplistorna i en helt annan genren än de skrivit i förut. Bra för plånboken antar jag.

Vi diskuterade fenomentet Lars Kepler förra gången bokklubben Bokbruttorna samlades och två medlemmar hade läst och gillat. Det bådar ändå gott. Nu kör jag igång med den här tegelstenen.

4 reaktioner på ”Det som började så bra”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: