Hur går det med favoriterna?

Tanken var ju att februari skulle ägnas åt böcker jag kallt räknade med skulle bli favoriter. Allt för att muntra upp mig så här i mörkaste och tråkigaste februari. Och snuvigaste icke att förglömma.

Hur går det då?

Jo tack, långsamt men bra.

Till min glädje har jag upptäckt att många av Sekwas titlar kommit som e-bok och därför går att låna på e-lib. Bland favoriterna finns alltså en del franskt. Hittills har jag läst Dagar utan hunger av Delphine de Vigan, en stark berättelse om anorexi.

Bäst hittills är Mississippi av Hillary Jordan som Hyllan gav mig att läsa i boktipsutmaningen. Mycket, mycket bra. Inlägg om den kommer, men den är så komplex att det är svårt att få till något vettigt.

Just nu läser jag Kod 400 av Sophie Divry, underbart franskt babblig och The Sense of an Ending av Julian Barnes, lite mer återhållsam med en klurig humor.

4 reaktioner på ”Hur går det med favoriterna?”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: