Välkommen till bokprat på Stadsmuseet

alt 22

Onsdagen den 13 mars är alla intresserade Göteborg Läser – läsare välkomna till ett bokprat på Göteborgs stadsmuseum. Kvällen kommer att hållas inne i museets 1700-talsutställning och inledas med en introduktion om Göteborg under 1700-talet. Sedan fortsätter vi med att läsa några stycken ur den första tredjedelen av John Hall tillsammans och samtala om dem. Det finns också möjlighet att titta runt i utställningen. Vi hoppas att det ska bli en spännande kväll!

Kvällen startar klockan 18 och museet har öppet till 20, om det finns intresse att prata vidare över en fika så kan vi tillsammans bestämma om vi vill fortsätta. För att kunna deltaga behöver man lösa ett årskort till museet, kostar 40 kr, och dessutom anmäla sig via mail till anna@joholofsson.se senast söndag den 10 mars.

Kvällen är ett samarrangemang med Göteborgs stadsmuseum, extra tack till dem!

logo

Varmt välkomna önskar vi er alla.

 

20130206_094931

 

2 reaktioner på ”Välkommen till bokprat på Stadsmuseet”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: