Cut the crap

Jag har så många läsmåsten just nu som har med studier att göra. Kanske därför mina läsutmaningar funkar så dåligt. Jag tror att jag gör som Jessica för att hitta läslusten igen. Jag kör ”cut the crap”, dvs böcker jag verkligen vill läsa. Jag tänker skita i vilka länder författarna kommer ifrån, om böckerna ska recenseras eller lämnas tillbaka till biblioteket, om de är tunna eller tjocka, djupa eller lättsamma. Jag ska bara läsa det som känns bra. Och vet ni. Jag tänker inte ens göra en läslista. Men jag kan avslöja att en viss bok om en viss arkeolog har landat i min padda, tillsammans med en julnovell om densamma.

Nu är det ledigt ett tag. Det ska jag njuta av!

6 reaktioner på ”Cut the crap”

  1. Klart man ska läsa det som man har lust på! Jag har just nu bara två rec ex i hela huset som är olästa och just det känns väldigt skönt. Jag ska försöka beställa färre nästa år men… det är ju så roligt att läsa aktuellt. Hoppas nu du hittar några riktiga läsgodingar. I matsammanhang snackar man ju comfortfood – jag önskar dig comfortreading!

      1. Då får du helt enkel ta och ***** i dem!

        Jag kan bli lite stressad av recex som jag inte läst, men du har helt rätt. De är ju böcker som man vill läsa, egentligen.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: