Irländsk paus

John Boyne tillhör de författare jag länge tänkt läsa. Nu när det visat sig att han är en väldigt sympatisk herre blir jag ännu mer säker på att det är dags. Hans senaste bok utspelar sig kring första världskriget. Han läste några brev ur boken och språket fångade mig.

Jag gillar verkligen att lyssna när författare läser ur böcker och John Boyne gjorde det verkligen bra! Härligt med irländska.

Ibland förstår jag inte varför jag inte gillar ljudböcker, just att lyssna på författaruppläsningar är ofta fantastiskt.

Boken om Bounty lockade inte lika mycket initialt, men självklart lyckades Boyne ändra min åsikt. Tror ändå att det får bli någon annan jag läser först. På originalspråk.

20120928-171130.jpg

20120928-171142.jpg

2 reaktioner på ”Irländsk paus”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: