Vi tycker olika

Just nu läser jag Mystiska Milla och Sjustjärnan för grabbarna O. Jag tycker att den är krånglig och tråkig. Storebror älskar och lillebror tycker att den är spännande. Med tanke på att boken är skriven för barn antar jag att deras betyg väger tyngst?!

Tydligen finns det fler böcker i serien och med tanke på att Milla letar efter tio sanningar lär det bli ännu fler. Den femte delen kommer ut i september. Ska jag berätta det tycker ni?

4 reaktioner på ”Vi tycker olika”

  1. Här hemma hos oss är det tvärtom. Jag gillar MIlla men Leo (sju när vi läste första boken) tyckte att den var ”så där”.

    1. Smaken är definitivt olika, men jag vill att mina barn ska tycka att de är kul med böcker så de brukar få styra mycket. Inte för mycket våld, eller för stereotypt bara så funkar det att läsa.

  2. Jag har läst de fyra första, tyckte att den allra första var bra (fast ändå krånglig med alla jäkla jobbiga namn som ska upprepas hela tiden…), men att det sen bara gått på tomgång. Inte alls sugen på femman. Trist, för jag gillade konceptet, men tyckte att det föll platt. Fast om barn tycker annorlunda så är det ju bra, förstås…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: