Ännu ett app-tips

Jag önskar att mina barn vore lite yngre. Då hade jag helt garanterat laddat ner appen från Bonnier Carlsen med Stina Wirséns bok Vem bestämmer? som är gratis för iPhone och iPad. Sju andra böcker i serien kan laddas ner för 15 kr/styck och hamnar då i appens bokhylla. Det går att både läsa och lyssna på böckerna i appen.

Låter himla bra tycker jag. Har du små barn måste du definitivt läsa Vem-böckerna. De är helt fantastiska. Vi läser dem faktiskt ibland fortfarande, trots att barnen är snart 7 och 5,5 år.

6 reaktioner på ”Ännu ett app-tips”

  1. Man ska bara komma ihåg att stänga av in-app-köp så att barnen inte råkar köpa dem själva! Iofs en bra inställning att alltid ha på när barnen använder dessa apparater 🙂
    Ska nog slå till på dessa faktiskt då vi gillar dem skarpt oxå.

  2. Jag har sett denna bok så många gånger i app-sammanhang, och vill lära mig mer om appar till barn så du har övertygat mig att köpa lite vem-appar 😀

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: