Just nu läser jag…

Måste sammanställa lite vad det är jag egentligen läser just nu. Kanske är jag inte så snurrig som jag tror, eller så är det faktiskt så splittrat som det känns:

Vid sängen: Hur mycket som helst är det enkla svaret, men det jag läser just nu är The secret of happy ever after av Lucy Dillon, med mer vänskap och färre hundar än förra böcker jag läste av henne.

I handväskan: Excesss passar perfekt i handväskan och där finns nu Fjäril i koppel av Zinat Pirzadeh, som verkligen griper tag än så länge.

På toaletten: Mest twitter just nu, men  Jag finns av Maja-Maria Henriksson ligger där och ser övergiven ut.

På jobbet: Nu var det ett tag sedan jag var där, men den tecknade versionen av Jane Eyre är det jag läser under elevernas lässtunder.

För att fortbilda mig: Ingen facklitteratur på gång just nu faktiskt, men jag fick hem Framgång genom språket  i veckan och är sugen på att läsa.

Bokklubbsböcker: Tills på fredag ska jag ha läst Det du inte såg av Patrik Sjöberg och Markus Lutteman, vilket borde gå bra. A game of thrones däremot funkar sådär. Vi får se.

Utmaningsbok: Jag skulle ju läsa Glasbruket av Arnaldur Indriðason, men den snodde maken. Får se när jag fortsätter.

e-bok: Läser Öster om Heden av Viveca Lärn. Vet inte riktigt vad jag ska tycka ännu. Nästan löjligt mycket Göteborgs-referenser.

Borde börja med: Kaninhjärta av Christin Ljungqvist då boken ska releasas på fredag.

Läser emellanåt: Tre enkla regler finns inte av Elisabeth Norin, en bra bok om skrivande som passar att läsa lite då och då.

På is: Den där Mrs Dalloway av Virginia Woolf verkar aldrig bli läst. Stackars misshandlade lilla bok.

Längtar efter att läsa: Jag det är väl Pernillas bok då.

 

 

11 reaktioner på ”Just nu läser jag…”

      1. Hi, hi. Jag röstar Ay! Jag har lagt undan boken nu faktiskt och ger mig efter drygt hälften. En rimlig chans fick den iallafall och jag har mycket jag vill säga om den 🙂

  1. Mrs Dalloway ligger bredvid mig varje natt. Det verkar inte hjälpa. Ska vi göra ett ryck?
    Min bok. Hmm. Den längtar inte jag efter att läsa i alla fall. Men att hålla i.

    1. Längtar också efter tågresa till och från din bok och lite tid för mig själv. Mysigt som attan med påsklov med ungarna, men hyfsat jobbigt också.

  2. Jag kan också läsa fler böcker på en gång, men just nu läser jag bara Merete Mazzarellas ”Det enda som egentligen händer oss – ett år i livet”.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: