Författare jag inte läst men nog skulle gilla 3

Bild: Larry D. Moore

Ibland är jag lite korkad. Jag får för mig att en författare skriver böcker i en viss genre och avfärdar därför utan att egentligen veta varför. Den senaste i raden är Tom Perrotta som Jessica och Helena skrivit en massa om.

Jag vet inte varför jag fått för mig att att herr Perrotta skriver skräck eller möjligen thrillers. Namnet låter så och jag har helt enkelt inte läst på om honom ordentligt. Mycket dumt gjort. Han verkar ju skriva böcker som jag troligen kommer att älska. Det doftar sannerligen Tony Parsons och Nick Hornby.

Little children om hemmamammor och en hemmapappa. Trevlig vardag, förhoppningsvis med en lite humoristisk twist. Annars ska väl jag som lärare läsa The abstinence teacher .

Vad säger ni, är Tom Perrotta något för mig?

 

De två tidigare inläggen i serien hittar du här och här.

11 reaktioner på ”Författare jag inte läst men nog skulle gilla 3”

  1. Även jag har varit inne på samma spår, trodde att Tom Perrotta var någon slags Hamilton. Det verkar som att det kan vara bra att fördjupa sig lite ibland innan man lägger något åt sidan.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d