enligt O

Tankar från en bokberoende

Författare jag inte läst men nog skulle gilla 3

Bild: Larry D. Moore

Ibland är jag lite korkad. Jag får för mig att en författare skriver böcker i en viss genre och avfärdar därför utan att egentligen veta varför. Den senaste i raden är Tom Perrotta som Jessica och Helena skrivit en massa om.

Jag vet inte varför jag fått för mig att att herr Perrotta skriver skräck eller möjligen thrillers. Namnet låter så och jag har helt enkelt inte läst på om honom ordentligt. Mycket dumt gjort. Han verkar ju skriva böcker som jag troligen kommer att älska. Det doftar sannerligen Tony Parsons och Nick Hornby.

Little children om hemmamammor och en hemmapappa. Trevlig vardag, förhoppningsvis med en lite humoristisk twist. Annars ska väl jag som lärare läsa The abstinence teacher .

Vad säger ni, är Tom Perrotta något för mig?

 

De två tidigare inläggen i serien hittar du här och här.

Föregående

En liten film om böcker och kärlek

Nästa

Nu är det definitivt dags

11 kommentarer

  1. Hanna

    Tycker att Tom Perotta låter som en polis i en deckare. .

  2. Jag tänkte föreslå The abstinence teacher som nästa bokcirkelläsning.

  3. Även jag har varit inne på samma spår, trodde att Tom Perrotta var någon slags Hamilton. Det verkar som att det kan vara bra att fördjupa sig lite ibland innan man lägger något åt sidan.

  4. Han skulle kunna jobba på McBains 87:e distriktet.

  5. Som Nick Hornby och Tony Parsons? Det låter ju som något för mig också. Fast han har namn som en privatdeckare.

    • Jag tolkar det som att han skulle skriva ladlit, men vi får vänta på vad experterna säger!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: