Tack för det paketet!

Så fick jag då äntligen tid att i lugn och ro öppna de prickiga paketen i min gröna påse. Vilket fint paket! Nick Hornby är en favorit och det ska bli kul att läsa hans ungdomsbok Slam! Baksidan utlovar en bok om tonårsångest, skejt och den första kärleken och det låter helt klart läsvärt. Kul med en killes perspektiv. Den andra boken var helt ny för mig, En av oss av Vera Efron som är en dokumentärroman om en ung tysk kvinna som befinner sig i Stockholm under andra världskriget. Låter spännande! På Slam fanns dessutom ett pocketfodral i plast, perfekt för läsning i badet.

Och så resten då! Just en sådan skrivbok från Pocket Shop som jag gav till min kollega igår, men helst ville ha själv, fanns i paketet. Tala om tajming. Jättefin!

Kaneltvålen luktar jättegott, värmehjärtat har jag också kikat på själv, katten är supersöt och godiset ser smaskigt ut.

Stort tack för ett fint paket till min hemliga bokvän som inte är så hemlig längre. Efter lite korsordspyssel (och ja det är helt okej med sådant pyssel, mer än okej) kom jag fram till att den som skickat är:

Sagan om sagorna, tack för ett genomtänkt och fint paket! Och ja, en virkad katt är nog det bästa, trots att jag hemsk gärna skulle vilja ha en riktig.

Ha en superskön jul nu och tack igen!

1 reaktion på ”Tack för det paketet!”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: