En bit på väg…

Tack kära bokvän för paketet. Jag fastnade vid pysslet med ledtrådar till vem du är och innan jag klurat ut det väntar jag med att öppna paketen. Misslyckas jag helt så kommer jag att öppna ändå och be dg om hjälp, men jag vill försöka först. Hinner förhoppningsvis det ikväll, igår blev det tajt med nattning och annat.

Det som syns hittills är en burk med hemmagjort godis, ser smaskigt ut! Ett gäng prickiga paket, en fin liten nalle och så brevet så klart. Läser det då jag öppnat paketen. Kortet avslöjar i alla fall vad du heter och har du brevpapper med Ior kvar borde du inte hunnit bli hur gammal som helst. Eller förresten, jag skulle lätt kunna köpa brevpapper med Ior och jag är snart 38.

Återkommer som sagt!

1 reaktion på ”En bit på väg…”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: