Dags att sprida lite julglädje

En bok om dagen ordnar ett nytt bokbyte nu med Jultema. Då jag missade, eller rättare sagt hoppade över, förra bytet hänger jag på den här gången. Jag behöver lite julstämning i allt det massiva grå.

Här kan du läsa alla regler för bytet, men i korthet går det ut på att fylla en grön påse modell L med (minst) två böcker, en du själv gillar och en du tror att din bokvän kommer att gilla. Nu är det ju bra om han eller hon även gillar den första boken och då gäller det att klicka sig runt i mottagarens blogg för att komma på något riktigt bra.

Just den biten gillar jag och därför hoppas jag på en bokvän med riktigt många listor och inlägg om böcker som gillas och ogillas. Det är kul att lyckas hitta riktigt passande böcker, helst sådana som mottagaren inte visste att han eller hon ville läsa.

Påsen ska sedan fyllas rejält med allt möjligt juligt. Kanske något pyssligt, kanske något ärbart, något drickbart eller något mysigt.  Även om böckerna är viktigast är det runt omkring, utfyllnaden också betydelsefull.

Senast den 25/11 ska du anmäla dig genom att maila enbokomdagen[at]hotmail[punkt]com och där berätta ditt namn, din adress, ditt bloggnamn + länken till din blogg.

Kravet för att få vara med är att du har en blogg där du skriver regelbundet, gärna om böcker. Så, så, anmäl dig bums och var med och sprid lite julglädje!

2 reaktioner på ”Dags att sprida lite julglädje”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: