Arne har skrivit årets deckare

Det var länge sedan jag läste något av Arne Dahl och detta trots att jag gillat de böcker jag läst om A-gruppen. Någonstans tappade jag dock bort honom och böckerna jag inte läst blev för många för att ta igen.

Nu blir jag sugen på att läsa Viskleken, en bok som handlar om vad som händer med några av A-gruppens medlemmar när gruppen läggs ner. Den har nämligen belönats med Svenska Deckarakademins pris för årets bästa svenska deckare.

Några av de andra pristagarna har jag inte lyckats skaka fram, men det kommer kanske imorgon!

 

Uppdatering: Denise Mina vann priset för bästa översatta deckare för sin Getingsommar. Ännu en författare jag gillat och nästan glömt.

4 reaktioner på ”Arne har skrivit årets deckare”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: