enligt O

Tankar från en bokberoende

Dagens boktitel

image

Ungefär så här mycket lästid har jag haft de senaste veckorna. Inte bra alls. Det är inte bara det att jag blir avslappnad av att läsa, jag mår så mycket bättre när jag hinner kliva in några timmar i böckernas värld. Just nu är jag istället stressad och lite låg. Som sagt, inte bra.

Föregående

Vem är du?

Nästa

En prisvecka

4 kommentarer

  1. Bea

    För lite tid verkar vara en trend. Hoppas det rättar till sig så du hittar rätt balans!

    • Väldigt tråkig trend. Tycker att jag springer på möten jämt nu när två barn har föräldramöten och utvecklingssamtal och jag har detsamma.

  2. Ja tydligen har jag hakat på den där trenden med. Det har inte blivit mycket läst alls denna vecka. Eller veckorna. Det tog mig nästan en vecka att läsa ut Lisa Jewells After The Party. Och då läste jag nästan hela igår i sängen. Hade bara hunnit ca 100 sidor innan. Jag hoppas att lästorkan är över nu både för di och mig. Men nästa vecka är det mycket på jobbet igen…

    • Det är så himla tråkigt! går unnade jag mig dock några timmar och det var välbehövligt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: