En fråga bara

Ni vet att jag får köpa böcker under Bokmässan. Det hade varit ännu roligare om det inte var så att lönen kommer precis efter. Borde det inte vara okej att beställa böcker på Adlibris eller kanske Bokus under den här helgen när jag nu ändå inte har köpstopp. Då kan jag betala lite senare.

Vad säger ni?

Alternativ två är att nalla pengar från räkningskontot. Eller så gör jag både och.

Vad tror ni om det?

12 reaktioner på ”En fråga bara”

  1. Jag tycker också att lönen borde komma före bokmässan. Alternativt bokmässan efter lönen. Tills det inträffar tycker jag man får nalla så mycket man vill på valfritt konto och beställa böcker från vem man vill. Själv fick jag ett paket från Bokus idag 🙂

    (Svara gärna på minienkät om bokmässan som finns på min blogg!)

  2. Lönekontor o banker borde haft lite extra service inför mässan, eller hur? Säger som Mette – alla köp gjorda inom mässområdet räknas 🙂

  3. Klart du får beställa när det går på nästa lön. Så gör vi på skolbiblioteket; om årets budget är slut kan man beställa böcker som kommer i januari.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: