När jag flyr min verklighet

Dags för veckans Bokbloggsjerka så här i slutet av helgen. En helg som innehållit en hel del ikappsovande, men också väldigt mycket jobb.  Jag passar på att drömma mig bort lite till fantasins underbara värld.

Om du hade möjlighet att byta plats med en av dina favoritkaraktärer, vem skulle det i så fall vara? 

Det här är svårt. Karaktärer i böcker jag läser har det inte så himla kul alltid. När jag tittar igenom mina läslistor ser det fasligt tragiskt ut. Många av mina favoriter är dessutom poliser och se polis det vill jag absolut inte vara.

Någon riktig favoritkaraktär vet jag inte om Elly är, men jag gillar henne och jag kan definitivt tänka mig att dra till Malaya med henne och hennes sällskap. Dricka lite GT och uppleva koloniallivet.  Kanske bli lika upprörd som Elly och kanske kunna göra någon skillnad i det lilla.

1 reaktion på ”När jag flyr min verklighet”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: