Lite spansk livebloggning

Inga datorer alls har vi bestämt och det funkar rätt bra. Visserligen läser jag böcker på paddan och ungarna spelar spel på den dator som faktiskt ska med. Böcker ja, dem skriver jag om när jag kommer hem. Har läst en bra, mycket bra i Okänt offer, Resa i Sharialand som var grymt intressant och nu läser jag söta Who’s that girl? Resans besvikelse hittills är den superhypade Extremely loud & incredibly close som jag tycker är både seg och överpretentiös. Inte alls min grej.

Spanien är i alla fall bra och trots att jag saknar allt blogg- och twitterbabbel är det skönt att koppla både av och ner. Det blir inte så snyggt när mobilen används för att blogga och länkar får ni klara er utan tills jag kommer hem.

Allt gott!

6 reaktioner på ”Lite spansk livebloggning”

 1. Du får ha det rikitgt mysigt med eller utan dator 🙂 Jag bli riktitgt nyfiken på din läsning. Jag älskade extremt högt och kan iofs förstå din kommetar om pretto, men känslan trängde jag snabbt undan för historien och infallen. Längtar efter att höra…

 2. TACK! Jag hatade Incredibly close… läste helt ärligt inte ens ut den, men det vågar jag knappt erkänna. Det känns som en sådan bok som man måste älska. Som Den hemliga historien (som jag inte ens läst ännu).

  1. DHH är bra, läste den förra året, men hade nog tokälskat den om jag var yngre! För mig var ELIC ingen hit. Jag tyckte att det var en bok där författaren försökte vara så annorlunda att trovärdigheten försvann. Det blir ett riktigt inlägg snart!

 3. Men varför anser ni att EL&IC är pretto? Vad menar ni med det?
  Den bokan gör verkligen inget anspråk på att vara ”next great american novel” eller liknande.
  Visst, den är riktigt riktigt postmodernistisk, är det det som är ”pretto”`?

  1. För mig är det pretto när en författare anstränger sig så vansinnigt för att vara originell så att historien hamnar i skymundan. Gillade den inte alls och tyckte att huvudpersonen var svår att tro på.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: