Och vinnarna av resan till Spanien är…

Det var många böcker som ville följa med till Spanien, men alla kan inte vinna. Följande lyckliga deltagare packas dock ner och får förhoppningsvis ta en tur till stranden:

I det rosa pocketfodralet finns nu Okänt offer av Tana French.

I väskan ligger:

Bönbok för en vän av Joan Didion

Utrop av Céline Curiol

Dead Tomorrow av Peter James

Extremely load and incredibly close av Jonathan Safran Foer

Hey Nostradamus av Douglas Coupland

Nattfjäril av Jessica Kolterjahn

Timmarna av Michael Cunningham

 

Och så några e-böcker:

Det fördolda av Michael Hjort och Hans Rosenfeldt

Hitta vilse av Carin Hjulström

Resa i Sharialand av Tina Thunander (halvläst och mycket bra!)

Den drunknande av Therese Bohman

Om inte nu så när av Annika Thor

Who’s that girl? av Alexandra Potter

When God Was a Rabbit av Sarah Winman

 

Hur många dagar vi ska vara borta? Tolv. Och nej, jag tror inte att jag kommer att hinna läsa alla böcker, men jag måste ju ha lite att välja mellan så att jag hela tiden kan välja den perfekta boken. Det är viktiga saker det!

4 reaktioner på ”Och vinnarna av resan till Spanien är…”

  1. Jag är väldigt lycklig för jag har just fått klartecken att jag får packa en hel icapappkasse full med böcker inför semestens roadtrippar ner till Småland och upp till Norrland. Det betyder att jag kommer att ha ett minibiblo att välja och vraka ur, helt fantastiskt.

    (Oj, det här måste det ju faktiskt bli ett inlägg av när jag tänker efter)

  2. Självklart är det superviktigt att ha mycket att välja på! Vem vet vad du vill läsa om tre dagar? Jag gör precis likadant innan semesterns sätter igång – ser till att jag har ordentligt med böcker att välja på under de kommande veckorna.

    Ha det superbra! 🙂

  3. Åh, Timmarna! Den har jag läst så många gånger, gråter varje gång. Det är något med de där kvinnoporträtten, alla fångna i sin tidsanda om vad ”en kvinna” bör vara. Har du läst den innan?

  4. Vilken lycka att få resa till Spanien! Timmarna är härlig, mysigt att ha den framför dig och filmen är inte heller dum. Läser just nu Safran Foer och jag tror att du Skulle gilla 🙂 Det gör jag!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: