Dags att ta nya tag

Nu när alla verkar vänta på sista filmen om Harry Potter inser jag att jag faktiskt har tre böcker kvar att läsa i serien. Harry Potter och FenixordenHarry Potter och Halvblodsprinsen samt avslutande Harry Potter och dödsrelikerna. Faktum är att jag är lite sugen på att läsa vidare. Det är bara lite jobbigt att de är så himla tjocka.

Speciellt nummer 5 som är ofattbara 1008 sidor, men de följande på 672 och 783 sidor, är knappast några tunnisar. På semestern får de dock inte följa med, men kanske kan de få komma hit från biblioteket därefter. Om det inte går att hitta dem som hyfsat billiga e-böcker.

4 reaktioner på ”Dags att ta nya tag”

  1. Minns nar jag laste femman, en dag tog det. En koncentrerad dag dar jag dessutom akte flyg och buss, konstant lasandes. Se till att du har tid, bockerna hotar att uppsluka en!

  2. Jag tröttnade efter fyran, tyckte den var långrandig och förutsägbar. Sedan dess har jag kategoriskt vägrat läsa de resterande tre och det tänker jag fortsätta med.
    Åtminstone till hypen lagt sig 😉

  3. Jeg må innrømme at jeg ikke har lest noen av dem. Men den eldste datteren min leste alle bøkene i løpet av 5-6 uker sommeren for 2 år siden, da hun var 11 år gammel.

    Jeg har forresten ikke sett filmene heller…

  4. Jag har läst en, den första. Den var kurslitteratur och annars hade jag inte läst den, har inte läst de senare heller 🙂 Brukar dock tipsa om dem eftersom jag vet att så många läsare inte kan ha helt fel 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d