enligt O

Tankar från en bokberoende

Gammal är äldst

Hyllan hyllar pappersboken och jag kan lova att min kärlek till pappersdoft och pappersprassel inte försvunnit för att jag har lånat några e-böcker.  Paddan är bara ett komplement till den inbundna boken vid sängen och pocketboken i handväskan.

Helgens resa går till Stockholm, för att lite sent fira vår stora bröllopsdag. Dit får min iPad självklart följa med, pocketboken i handväskan likaså, men huvudläsningen blir en gammal goding. Den är gammal, sliten, fläckig och har ett underbart innehåll. Självklart läser jag Barn av sin stad på vägen till Stockholm. Jag ska läsa om ännu 20 år där Emelie är en stor favorit. Underbara Emelie. 

Föregående

Underbara O kanske?

Nästa

Bubbel i Stockholm

3 kommentarer

  1. Ela

    Fantastisk bok. Min morfar kunde prata om personerna i Fogelströms romanserier som om han kände dem. “Kommer du ihåg när Tummen..?”

  2. Ha en riktigt härlig helg med böcker i alla former, paddan kanske kan bli en prins?

  3. Ha en skön bröllopshelg, hoppas du får med maken i tre, sju, tolv olika boklådor 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: