Bokcirkel i Majorna

Några bloggare och några andra träffades i Paternosterkyrkans lokaler i går. Jag som sällan är blyg längre kände mig lite spänd faktiskt. Vad skulle jag prata om med dessa nya bekantskaper? Inga problem såklart, men lite trevande inledningsvis. Linda och Anna har jag faktiskt träffat en gång på riktigt redan. Fröken S och Ariels bokhylla har jag träffat i bloggvärlden, Bea och Camilla var dock helt nya bekantskaper.

Vi pratade Sorgesång och åsikterna gick från Anna som tyckte om det mesta, via oss andra som hade svårt för vissa delar, Linda som tyckte att den var provocerande dålig till Camilla som gav upp. Bra bok att diskutera dock och vi kom tillbaka till den flera gånger. Främst talade vi om Erik, huvudpersonen och hur han var. Vi funderade också en hel del över slutet.

Böcker byttes och jag kom hem med färre böcker än jag kom dit med, vilket var himla bra. De jag bytte till mig var Fågeln som vrider upp världen av Haruki Murakami som jag absolut vill läsa och Om det så skulle kosta mig livet av Margaretha Sturesson som inte alls är min typ av bok egentligen, men som låter lite spännande ändå.

Nästa träff blir den 8/8 kl 18.00 och då ska vi prata om De imperfekta avTom Rachman.

Vill du hänga på kan du kontakta Anna.

1 reaktion på ”Bokcirkel i Majorna”

  1. Alla kan inte gilla allt…Men det var trevligt att ses en regnig söndagseftermiddag. Nu har du Fågeln som vrider upp världen framför dig. Jag vågar knappt säga ”den är jättebra” längre men säger det ändå: Den är jättebra!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: