På väg mot stora staden

image

Jag ska bege mig mot Majorna och faktiskt till min gamla gata Såggatan. Det hoppas jag i alla fall, annars tänker jag på fel kyrka. Ni som känner mig kanske undrar vad jag ska göra i en kyrka och jag kan berätta att det snarare handlar om lokalen bredvid. Jag har dessutom ingenting emot kyrkor alls trots att jag besöker dem så sällan.

Idag handlar det om bokprat och bokbyte. Jag har packat min cirkelpåse med böcker som jag kanske klarar mig utan. De flesta är dubbletter, annars är det böcker jag inte kommer att läsa om.

Behöver jag säga att jag är lite, lite sen…

4 reaktioner på ”På väg mot stora staden”

  1. Jag försöker nå någon av er som ska på bokpratet för att föra frama tt jag inte kan komma trots allt. Men du kanske redan har åkt? Jag försöker i alla fall: Det har kört ihop sig för mig och jag kan inte komma. Men jag vill fortsätta vara med! Hoppas ni får toppentrevligt och hittar bra böcker att byta sinsemellan!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d