Nya bekantskaper önskas

Lyran har vårstädat bloggen och det är så klart den viktigaste vårstädningen, eller? Min länklista är ganska lång och jag följer de flesta av bloggarna där aktivt via Bloglovin, men det finns alltid plats för fler! Har jag glömt dig eller kanske inte ens upptäckt dig ännu? Tipsa om bra bokbloggar i kommentarerna!

Och så Facebook då. Där finns jag. Sporadiskt. Föredrar Twitter utan tvekan som diskussionsforum, men det går att följa mig på både platser. Mitt twitteralias är @LindaOde och facebooksidan hittar du här.

6 reaktioner på ”Nya bekantskaper önskas”

  1. Din blogg är utan tvekan den bästa bokbloggen på min länklista. Förstår inte hur du hinner läsa alla böcker (och dessutom skriva om dem!) Det vore jätteroligt om du ville länka till Bokstugan-bloggen som skrivs av mig och mina kollegor på biblioteken i Karlskrona!

  2. Jag försöker mig också på att Twittra lite då och då 🙂 Det är kul att komma i kontakt med andra bokälskare både via Facebook och Twitter. Jag är ju ny som bokbloggare men fantastiskt med alla kontakter man snabbt får, härligt vad ett intresse kan leda till.

  3. Jag är ganska ny i bloggvärlden (sedan december 2010) och hoppar runt som en toking mellan olika bra bloggar. Jag upptäckte precis din (via bokbloggar.nu). Vill du så får du gärna kika in på min sida =)

  4. Det där med att vårstäda bloggen tycker jag låter som en superb idé. Det måste ju vara roligare än att vårstäda hus o hem!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: