Kvinna på ett tåg

Imorgon blir jag upphämtad strax före sex för färd mot Göteborgs C där tåget mot Stockholm rullar iväg. Tre timmar tar tågresan och då ska det hinnas med frukost och lite pepptalk inför mötesdagen. Det är därför jag bara plockar med två böcker. Inte Kvinnor på ett tåg trots rubriken, utan istället två boktolveböcker. Dels In the woods av Tana French, som med sina modiga 608 sidor torde räcka för sex timmars tågresa tor huvudstaden, men tänk om jag inte känner för just den boken just då? För att gardera stoppar jag därför ner The summer I turned pretty av Jenny Han. Kanske hinner jag i alla fall påbörja någon av dem. Tilläggas kan att väskan även innehåller den nya kursplanen för engelska som börjar gälla för grundskolan i höst. Den behöver sin del av uppmärksamheten också.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: