enligt O

Tankar från en bokberoende

Vad varje bokklubb behöver

Böcker i all ära, men det finns viktigare saker en vin, förlåt bokklubb behöver. I min bokcirkel Bokbruttorna har det den senaste tiden varit mycket mer vin och snack om livet än om böcker av många skäl. Den här tröjan är därför både klockren och självklar:

Det här skulle vara en dörrskylt:

Är det någon som antar utmaningen?

Kanske behöver man lite vatten också?

Föregående

Perfekt ihopknutet

Nästa

Kanske nästa år…

7 kommentarer

 1. OM jag skulle vara med i en bokklubb skulle jag gärna gå med i en som diskuterade böcker. Finns såna, tror du?

  • Läsgemenskap får jag i bloggen! Vi läser också och pratar en del böcker, men kanske inte just om den boken vi läst.

 2. Underbara grejer – min bokklubb Bokmaskarna skulle nog också behöva dem – där brukar det också bli mycket vin och snack om annat. Fast just nu är 2 i gruppen gravida – men det innebär bara mer vin till oss andra!

  Var har du hittat grejerna?

 3. Ann-Sofie på OOOF bok

  God jul önskar jag dig, Linda och jag hoppas du får tid till lite läsning mellan sill och julklappar!

 4. Malin

  Vad vore livet utan bokklubb i goda vänners lag!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: