Vad varje bokklubb behöver

Böcker i all ära, men det finns viktigare saker en vin, förlåt bokklubb behöver. I min bokcirkel Bokbruttorna har det den senaste tiden varit mycket mer vin och snack om livet än om böcker av många skäl. Den här tröjan är därför både klockren och självklar:

Det här skulle vara en dörrskylt:

Är det någon som antar utmaningen?

Kanske behöver man lite vatten också?

7 reaktioner på ”Vad varje bokklubb behöver”

  1. Underbara grejer – min bokklubb Bokmaskarna skulle nog också behöva dem – där brukar det också bli mycket vin och snack om annat. Fast just nu är 2 i gruppen gravida – men det innebär bara mer vin till oss andra!

    Var har du hittat grejerna?

  2. Ann-Sofie på OOOF bok

    God jul önskar jag dig, Linda och jag hoppas du får tid till lite läsning mellan sill och julklappar!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: