enligt O

Tankar från en bokberoende

En bokberoendes tankar

image

Det finns en pocketshop på Göteborgs Centralstation också men en massa böcker som jag skulle vilja ha, behöver och är värd. Märk väl att jag inte kommer att köpa dem. I alla fall inte idag. Visst är jag duktig? Men visst måste det vara tillåtet att klämma lite. Kanske läsa en rad också och lukta lite på trycksvärtan i smyg. Eller?

Föregående

Bonus på Y

Nästa

Böcker jag ser fram emot del 3

6 kommentarer

  1. självklart!

  2. Så klart, titta är gratis! Pocketshop är annars en farlig plats – Kostsam. Titeln ligger i min bibblahög och jag vill gärna ta mig an den…

  3. Absolut! HUr ska man annars stilla “hungern”?

  4. Åh, Pocket Shop på Göteborgs centralstation! Den är större än den vid Kungsportsplatsen så ibland var jag tvungen att ta mig till Centralen bara för att kolla in det större utbudet. Heh 🙂

  5. Hahaha, klämma, kännaoch lukta måste absolut vara tillåtet, man vill ju inte köpa grisen i säcken 😉

  6. Jag köper ju nästan aldrig nåt i fysiska boklådor (dåligt jag vet, men det är ju inget att hymla med), men när jag går förbi tex Pocket Shop så fingrar jag ALLTID lite på de böcker som är nya och som jag önskar mig. Det går att fönstershoppa böcker också.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: