Bokustoppen v.32

Han är riktigt seg den där hundraåringen som fortfarande innehar förstaplatsen på Bokus pockettopplista för v.32. ”Alla” verkar ha läst den i sommar, så det är kanske inte så konstigt. De som inte läst och ännu inte räknas till ”alla” får nu rekommendationer och kommer troligen att läsa den inom snar framtid.

Älskade syster av Joyce Carol Oates klättrar ännu ett snäpp och ligger nu på plats nummer 2. Det är som vanligt ganska små förändringar på listan. Antagligen är det inga kampanjer som fått genomslag just nu.

En ny bok på listan och det är Hur död som helst av Charlaine Harris, som jag inte är så där väldigt sugen på att läsa. Jag har försökt att se True Blood men det funkar inte riktigt. Dessutom är detta bok  nummer 5 om Sookie.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: