Bokustoppen v.31 (och 30)

Förra veckan kikade jag in på Bokustoppen och konstaterade att det inte hänt någonting, samma böcker på listan och endast två böcker om bytt plats med varandra. Den här  veckan har det dock hänt lite, inte mycket, men något värt att skriva om i alla fall.

Jag skulle vilja rikta ett speciellt tack till Jonas Jonasson som med sin bok Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann sett till att min läslista i den här utmaningen inte blir allt för lång. Åter i topp denna vecka för allas vår Allan alltså.

Älskade syster klättrar lite, men jag väntar med att läsa den tills den är i topp om den nu kommer dit. Behöver inte fler böcker i min hylla och ska dessutom inte köpa något nytt. Behöver inte fler reservationer på biblioteket heller för den delen.

Nygammal på listan är Anna Gavaldas Lyckan är en sällsam fågel som jag inte heller läst ännu.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: