Vinn en ljudbok

En bloggflytt måste självklart firas och det gör jag genom att lotta ut en ljudbok från Damm Förlag av en av mina favoritförfattare Karin Alfredsson. Boken heter Klockan 21.37 och är den tredje boken om läkaren Ellen Elg. Den här gången befinner hon sig på en abortbåt utanför den polska kusten, men det är bara en liten del av en väldigt komplex historia. Väldigt bra bok! Läs vad jag skrivit om den här.

Just ljudböcker är dock inte min grej, jag har för dålig koncentrationsförmåga för att kunna lyssna, därför skänker jag den gärna till någon som har mer glädje av den.

Vad ska du då göra för att få boken hemskickad till dig?

Skriv ett inlägg om utlottningen i din blogg, lämna en kommentar här med länk eller mail där jag kan nå dig och hoppas sedan på turen. Någon av grabbarna O kommer att hålla i själva lottdragningen. Vinnaren koras den 1 augusti.

19 reaktioner på ”Vinn en ljudbok”

  1. Ljudböcker är ju världens bästa underhållning på ett undermåligt sommarjobb…så klart vill jag vara med! Länkar inne hos mig!

  2. Att lyssna på böcker när jag målar är perfekt så jag vill gärna vara med i utlottningen!
    Jag har skrivit ett inlägg i min blogg om detta 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: