En smakbit från Australien

Jag har inte läst så mycket som jag önskat de senaste veckorna, men lite har jag hunnit med. Just nu läser jag Truly Madly Guilty av Liane Moriarty och är ungefär 1/3 in. Den är uppbyggd lite på samma sätt som Big little lies med något som vi vet har hänt, men inte exakt vad det var som hände. I Truly Madly Guilty har något hänt på en grillfest och jag tycker kanske att det snart är dags att vi får veta mer. Alla antydningar börjar bli lite krystade, eller så är det bara jag som har dåligt tålamod.

Ett citat jag fastnat för är det här:

 

Two musicians could play the same notes and sound entirely different. Intonation was everything.

 

För visst är det så att det inte alltid är det som sägs, utan hur det sägs, som är det viktigaste.

10 reaktioner på ”En smakbit från Australien”

  1. Tack för smakbiten – stämmer bra det!
    Den här författaren har jag läst en bok av, som jag gillade. Men ändå har det inte blivit fler än.

  2. Den låter mycket aktuell i en tid då både verkligheten och fakta kan tolkas fritt efter personliga känslor, och det inte längre bara finns fakta utan också alternativa fakta!

  3. Liane Moriarty är en av de där författarna som jag är otroligt sugen på att läsa och jag har faktiskt en av hennes böcker på läsplattan… Får se om jag tar tag i den i år 🙂

    1. Hon verkar vara lite ojämn, men när det är bra är det riktigt bra. Gillade t.ex. Öppnas i händelse av min död och Stora små lögner, men inte Tre önskningar lika mycket.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: