Innebandy enligt O

  Efter en ganska intensiv, men trevlig dag sitter jag nu och läser Xiaolu Guos Jag är Kina och kikar lite på yngste grabben O:s träning. 

Dagen inleddes med att jag flög upp 7.28 och började gorma om att vi hade försovit oss. Maken fick en liten utskällning för att han hade mage att sitta med datorn och katten i soffan istället för att väcka oss. Lite sammanbitet upplyste han mig om att det var söndag. Så kan det gå när allt snurrar lite snabbt. 

Jag gick tillbaka till sängen och började läsa ovan nämnda bok. Den verkar lovande. Minionerna  med grabbarna O och köp av nygammal bil hann vi också med innan vi landade här. 

Nu hoppas jag hinna läsa några sidor till ljudet av barnröster och spring. 

Vad läser du idag? 

1 reaktion på ”Innebandy enligt O”

  1. Måste varit skönt att krypa ner med en bok efter ett sån´t uppvaknande. Skall bli intressant o se vad du skriver om boken när du läst den klart.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: