Behöver något muntert …

file8481257438297

Pang, så kom hösten och jag känner mig redan höstdeppig. Att jobbet har dragit igång är visserligen mest av allt kul, men jag är en ganska lat person och skulle gärna hänga i en solstol och läsa böcker några veckor till. Det blev ju en del husfixande de sista veckorna på sommaren och solstolen stod övergiven allt för mycket. Mest av allt önskar jag mig dock liter mer sol och värme, det är trevligare att jobba också när solen skiner.

Frågan är hur jag ska tackla höstregnet? Ny regnjacka i all ära, men jag behöver lite upplyftande läsning. Ingen skröna för allt i världen, men något som får mig att glömma pissvädret ett tag.

Vad tycker du att jag ska läsa?

13 reaktioner på ”Behöver något muntert …”

  1. Hösten är ju bästa årstiden, när man inte längre behöver vara så aktiv och ränna på badstranden…. I stället för att läsa något roligt, kan du känna dej lycklig i din tillvaro genom att läsa om dem som har de tufft: läs Vilhelm Mobergs utvandrarna eller kanske om Inget att avundas : Vardagsliv i Nordkorea av Barbara Demick

  2. Läs Caitlin Morans ”How to Build a Girl”! Kanske inte direkt muntert hela tiden, men ändå vansinnigt underhållande.

  3. Något som verkligen får dig att förflyttas i tid och rum och glömma vardagen en stund är mitt tips. Kanske är inte historiska romaner din grej riktigt men kanske finns det någon du skulle kunna tänka dig att läsa 🙂

      1. Djävulsk hjälpte mig av Caroline Eriksson. Den tyckte jag var jättebra och det var mer fokus på personerna än på det historiska. Ett mord, men inte någon klassisk deckare. Den finns på pocket 🙂

  4. Kände likadant i somras, att jag behövde läsa något muntert. Plockade upp En liten värld av Åsa Hellberg och blev positivt överraskad, liksom av Om du bara visste av Caroline Säfstrand. Skön må-bra-läsning.

  5. Läs Kärlekspizzan av Johan Rundberg. Det är en mellanstadiebok, men den är rolig, söt och mysig. Och så blir man på bra humör när man har läst den. En annan rolig bok är Min pappa är snäll och min mamma är utlänning av Emmy Abrahamsson (ungdomsbok).

    1. Emmy Abrahamssons bok har jag läst, men tack för tipset om Kärlekspizzan. Kanske något att läsa för grabbarna O.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: