Några skådisfavoriter

Tredje frågan i tv-serieutmaningen lyder så här:

Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att vilja titta på en tv-serie?

Och den tål att kluras på ska jag säga. En av anledningarna till att jag började titta på Grey’s Anatomy var utan tvekan Patrick Demsey och jag har följt Peter Krause från fantastiska Six feet under, via mediokra Dirty sexy money till superserien Parenthood.

Om en skådespelare från en favoritserie dyker upp i någon annan serie blir det lätt så att jag tittar, men det är inte alltid jag fastnar. Det spelar inte heller någon roll att jag tycker att Andrew Lincoln, jag kommer ändå inte att titta på The Walking Dead.

Några skådespelare jag gärna ser i framtida serier är Jennifer Aniston, min favorit i Vänner, Sandra Oh, som just lämnat Grey’s Anatomy, Chyler Leigh, som är en annan favorit från samma serie och definitivt Dan Stevens från Downton Abbey.

En funkar inte på mig som ni märker och om jag funderat lite till, skulle jag säkert kommit på ännu fler …

 

2 reaktioner på ”Några skådisfavoriter”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: