Tack, men nej tack

Egentligen är det lite elakt att svara på fråga fyra i tv-serieutmaningen, som lyder som följer:

Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att INTE vilja titta på en tv-serie?

MEN, det är riktigt att det finns skådespelare som jag klarar mig utan, men däremot skulle det kunna vara så att de överraskar mig. Vem vet. Ofta är det faktiskt så att vi blandar ihop skådespelare med roller de spelat och de andra roller kan ta fram oanade talanger. Som när Ray Romano slutade vara sexfixerad mansgris i Everybody loves Raymond och istället blev den något udda, men absolut älskanskvärda Hank i Parenthood.

Rent spontant har jag dock svårt att se att jag någonsin skulle tycka om Jean-Claude Van Damme, trots cool Volvo reklam, eller någon annan actionskådis som framställs som mer eller mindre korkad.

Ben Afflek tillhör inte heller favoriterna, men jag gillade honom i Good Will Hunting och hoppas att han inte helt förstör Gone girl. Någon tv-serie skulle han knappast få mig att titta på om inte resten av skådisarna var helt fantastiska.

Men som sagt, det är lite elakt att helt såga någon utifrån roller de spelat.

Är det någon skådespelare du har riktigt svårt för?

 

8 reaktioner på ”Tack, men nej tack”

  1. Tom Cruise är visserligen en duktig skådespelare, men jag har jättesvårt för honom pga hans uttalanden om psykisk ohälsa.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d