Jag borde ha en skrivbok

Dagens bokbloggsjerka handlar om hur vi håller ordning på vilka böcker vi läst.

Hur håller du reda på alla böcker som du har läst? Förlitar du dig helt på din blogg eller har du en backup plan att dela med dig av?

Jag har ju bloggen och dessutom läslistor i numbers där jag förutom titel och författare fyller i genre, land, format, sidantal och annat som jag behöver för att fixa statistik vid behov.

Goodreads använder jag också, men ganska sporadiskt. Det är inte riktigt alla böcker jag läser som hamnar där, då jag inte alltid orkar lägga till svenska böcker som ännu inte finns med.

Egentligen skulle jag vilja ha en fin läsjournal att fylla i lästa böcker i, som jag gjorde förr. Risken är bara att jag tappar bort den, eller i alla fall glömmer bort att skriva i den.

 

Hur gör du?

11 reaktioner på ”Jag borde ha en skrivbok”

  1. Jag törs knappt svara på frågan pga rädsla för att outa mitt kontrollbehovsliga vansinne men jag för slaviskt in allt i goodreads + bloggen förstås + en läsdagbok där jag skriver lite kommentarer + en bok där jag skriver en lista över alla böcker jag läser (och alla böcker jag köper/får osv). Många ställen blir det…

  2. Jag använder pinterest. En board för årets lästa böcker och en board för de böcker jag vill läsa.

  3. Främst använder jag bloggen men Goodreads använder jag för lite snabba fakta samt överblick när jag vill gå tillbaka 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: