Allsvensk April

allsvenskan

För att komma i fotbollsstämning tänkte jag låta Allsvenskan bestämma min läsning i april. Efter gårdagens vinst på Nya Ullevi, alltså den arena som är större men också äldre än Gamla Ullevi, känns det som ett bra år är på gång.

Jag tänker mig lite Anyuru från Häcken och Hisingen, kanske lite Moberg från Öster och Växsjö och kanske Alexandra Coelho Ahndoril från Helsingborg. Troligen hinner jag inte med hela allsvenskan, men kanske några av lagen i alla fall. För er som inte läst Katarina Wennstams Svikaren som visserligen handlar en del om Hammarby och oj, de är ju inte med i Allsvenskan längre.

Är ni sugna på att hänga på? Klicka här för att se den allsvenska tabellen och börja snickra på en läslista.

9 reaktioner på ”Allsvensk April”

  1. Låter kul men dessvärre räcker lästiden inte till.
    (P.S. Vilhelm Moberg kommer inte från Växjö men det gör Pär Lagerkvist OCH Johannes Anyuru bodde faktiskt här under sin uppväxt. D.S.)

  2. Moa Martinsson borde ju vara given för Pekings del i alla fall 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: