Onödigt kanske, men jag blir lycklig

Nu är det väl till och med värre att skriva det jag nu ska göra, än att svära i kyrkan. Jag ska nämligen erkänna att många av mina bokinköp är rätt onödiga. Jag har väldigt svårt att gå in i en bokhandel utan att köpa något och det gäller både fysiska och internetbaserade sådana. Dessutom har jag väldigt svårt att låta bli att gå eller klicka mig in i alla dessa fantastiskt lockande bokaffärer. Mataffären brukar gå bra, men ofta behöver jag i alla fall klämma, känna och klappa på några av böckerna.

Böcker är min grej och det är också Annas grej. Hon får starta en bokhandel, något som alltid varit min dröm. I teorin ska sägas, jag är alldeles för lat för att orka jobba så mycket. Däremot skulle jag gärna sitta alldeles själv i en mysigt inredd bokhandel, gärna med en kopp te och något gott och ätbart bredvid mig. Och minst en riktigt bok självklart.

Boken heter The Story of happy ever after och är skriven av Lucy Dillon.

 

2 reaktioner på ”Onödigt kanske, men jag blir lycklig”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: