I min bokhylla K

Hyllalfabetet kom av sig, men här kommer i alla fall K, som visade sig vara en klurig bokstav.  Jag hittade en gammal favorit och fyra böcker jag ännu inte läst. Två av dem inköpta på årets bokrea. Först ur Kattöga av Margaret Atwood som jag tyckte mycket om. Lite trög att komma in i, men sedan vansinnigt bra. Rekommenderas.

Sinead Moriarty skriver charmigt, men just Keeping it in the family har jag ännu inte läst. Känns som en rätt bra sommarbok annars.

Konsten att gråta i kör av Erling Jepsen står på min Nordiska lista och det skulle vara kul att läsa den innan Bokmässan.

Korparna fick jag av Tomas Bannerhed under förra Bokmässan och det kan också vara en typisk sommarbok. När hjärnan återhämtat sig vill säga.

Kvinnan i Jerusalem av Abraham B. Yehoshua verkar definitivt kräva en utvilad hjärna. I början av augusti kanske?

2 reaktioner på ”I min bokhylla K”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: