Juniläsning utan tema

Tanken var att jag skulle läsa nordiskt i juni och kanske blir det en del sådant. Har dock ingen lust alls att strukturera upp månadens läsning. Den 20e drar vi på semester och då får ett gäng pocketböcker som funnits lite för länge i hyllan följa med. Fram tills dess ska jag försöka hinna med ett gäng inbundna recensionsböcker som jag vill läsa. Om man nu vill leta tema så är det väl läshögar och hyllvärmare. Nu är visserligen en del pocketböcker rätt så färska, så det funkar inte heller. Förhoppningsvis blir temat istället himla bra böcker. Eller tegelstenar.

Några av de böcker jag vet att jag vill läsa är:

Små solfåglar långt borta av Christie Watson

Jag väntar under mossan av Amanda Hellberg

Little Bee av Chris Cleave

De obotliga optimisternas klubb av Jean-Michel Guenassia

Sonjas sista vilja av Åsa Hellberg

Agaat av Marlene van Niekerk

 

En något optimistisk lista med tanke på det sammanlagda sidantalet, men några ska allt bli lästa.

 

1 reaktion på ”Juniläsning utan tema”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: